NOVE FUNKCIJE U VOJSCI: VMA dobila novog načelnika!
Foto: Filip Plavčić

noviteti!

NOVE FUNKCIJE U VOJSCI: VMA dobila novog načelnika!

Ukazom Tomislava Nikolića za vršioca dužnosti načelnika VMA postavljen je pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević. Predsednik Srbije obavio je još neka postavljenja
Objavljeno:

Pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević završio je specijalizaciju iz oblasti oftalmologije na VMA i doktorirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1999. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U čin pukovnika unapređen je 2004. godine. Na dužnosti načelnika Klinike za očne bolesti VMA od 2005. godine. Od 2010. godine redovni je profesor na Medicinskom fakultetu VMA.

SAMI SMO RAZLUPALI SVOJE AUTOMOBILE, KAO ŠTO SE BAROVIĆ SAM OKLIZNUO NA ŠEŠELJEVU BANANU! Inicijativa mladih odgovara na optužbe iz SNS!

Na osnovu ovlašćenja predsednika Republike Srbije, novi komandant Zajedničkih snaga Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova angažovanih na obezbeđenju državne granice, je brigadni general Dejan Janković, načelnik štaba Komande za obuku.

General Janković preuzima tu dužnost od brigadnog generala Mileta Jelića, koji je ukazom predsednika Republike nedavno postavljen na dužnost načelnika Uprave za kadrove Sektora za ljudske resurse MO.

Bonus video

BAKA KOJA ŠALJE POLJUBCE ŽIVI U VELIKOJ BEDI: Ljubica prosi jer tri mlada života zavise od nje! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.