Radijatori hladni a deca u JAKNAMA! Đaci u LESKOVCU se SMRZAVAJU u učionicama (FOTO)
Foto: Profimedia, Ilustracija

minus

Radijatori hladni a deca u JAKNAMA! Đaci u LESKOVCU se SMRZAVAJU u učionicama (FOTO)

Takva je situacija u skoro svim školama sa starim stolarijama i u školama koje nisu priključene na daljinsko grejanje
Objavljeno:

Učenici u većini leskovačkih škola nastavu prate u jaknama zbog izuzetno niskih temperatura u učionicima, koje nisu mogle da se zagreju ni tri dana od povratka s desetodnevnog raspusta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Takva je situacija u skoro svim školama sa starim stolarijama i u školama koje nisu priključene na daljinsko grejanje. Roditelji nam javljaju da da se deca smrzavaju u gradskoj osnovnoj školi "Vasa Pelagić".

Kada se na niske temperature nadoveže prehlada a na prehladu grip, onda je stanje za plakanje, kakva je situacija sa mojim detetom, komentariše jedan od roditelja, dok direktor objašnjava da škola jednostavno ne može da se zagreje.

- Imamo sopstvene kotlove. Krenemo da ložimo od 4 ujutru do 17 posle podne ali ovolika zgrada se ne može dobro zagrejati. Istina je da učenici nose jakne, zbog čega smo skratili poslepodnevnu nastavu - objašnjava Aleksandar Janković, direktor škole.

Našoj deci u beogradskim vrtićima usne poplave od HLADNOĆE! Ko je KRIV ZA TO?

foto: Ilustracija/dado Đilas

Ništa bolje stanje, zapravo, još gore je u OŠ "Josif Kostić" Leskovac, koja ima vrele radijatore, ali cela škola je bušna sa kara tavanom bez izolacije i stolarijom iz 1903. godine. Ovde su časovi skraćeni na 30 minuta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.