DOKTORI SE ČUDE KAKO SAM PREŽIVEO BEZ HRANE ŠEST DANA: Ovo je Nenadova priča koja je rasplakala Srbiju! (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN/TWITTER/@ISTINASLOBODA

potresna priča!

DOKTORI SE ČUDE KAKO SAM PREŽIVEO BEZ HRANE ŠEST DANA: Ovo je Nenadova priča koja je rasplakala Srbiju! (FOTO)

Novu godinu dočekali su u suzama, bez struje koja im je isključena 30. decembra. A onda su im komšije izašle u susret i proturile kablove..
Objavljeno: 16:04h

O tome kako nemaštinu trpe deca od godinu i po i tri godine ne želi mnogo da govori. Zbog njih je pristao na glad, ali i izašao iz bolnice pre vremena. Zbog dece je spreman da se žrtvuje i prihvati bilo kakav posao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Za šest dana smršao sam 12 kilograma, a još tri kada sam se vratio iz bolnice. Na VMA su me pitali kako sam izdržao, jer je telo posle pet dana gladovanja na izdisaju. Do ovoga došao sam od muke i reči su suvišne - započinje svoju ispovest Nenad Dimitrijević (33), koji se odrekao hrane kako ne bi gladovalo njegovo dvoje dece, žena i majka.

- Nisam mogao da ležim u bolnici, da jedem tamo, da mi je lepo i toplo, a znam da su oni kod kuće... Iste večeri, kada su me pregledali i zbrinuli izašao sam iz bolnice - priča Nenad odsečnim i sigurnim glasom.

Nenad nije jeo 6 dana DA ŽENA I DECA NE BI GLADOVALI! Na kraju ZAVRŠIO U BOLNICI! (FOTO)

Ali prsti odaju strepnju. Nehotice udaraju o sto, a pogled je skrenuo sa strane. U susednoj sobi bezbrižno spavaju njihovi mališani, a pored njega su bolesna majka Zorica i supruga Jelena. Nemaju posao, žive od socijalne pomoći od 13.000 dinara. Više od 5.000 je išlo za struju, a ostatak nije bio dovoljan kako bi bolesna Zorica imala za lekove.

Novu godinu dočekali su u suzama, bez struje koja im je isključena 30. decembra. A onda su im komšije izašle u susret i proturile kablove. Njegova majka Zorica kaže da joj je teško pao trenutak kada su majstori došli da im isključe struju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.