SAVET VOZAČIMA: U slučaju ledene kiše usporite, ili stanite, nemoguće je kontrolisati vozilo!
Foto: Filip Plavčić

AMSS upozorio

SAVET VOZAČIMA: U slučaju ledene kiše usporite, ili stanite, nemoguće je kontrolisati vozilo!

Saobraćaj u planinskim predelima Vranja, Leskovca, Babušnice, Kuršumlije, Kruševca, Novog Pazara, Sjenice i Tutina odvija se usporeno i otežano uz obaveznu upotrebu lanaca i zimske opreme
Objavljeno:

AMSS upozorio je vozače da u slučaju ledene kiše uspore i što pre parkiraju vozilo jer po ledenoj kiši nije moguće kontrolisati vozilo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pojačan vetar koji se očekuje u južnom Banatu i u donjem Podunavlju može dovesti do stvaranja snežnih nanosa na pojedinim deonicama ili smanjiti vidljivost.

Saobraćaj u planinskim predelima Vranja, Leskovca, Babušnice, Kuršumlije, Kruševca, Novog Pazara, Sjenice i Tutina odvija se usporeno i otežano uz obaveznu upotrebu lanaca i zimske opreme. Prilazi planinskim centrima Kopaoniku, Goču, Tari, Zlatiboru, Staroj Planini, Divčibarama i Kušićima su prohodni, putevi su očišćeni u punoj širini, ali su pod snegom visine i do pet centimetara zbog čega je saobraćaj usporen i odvija se uz obaveznu upotrebu zimske opreme. AMSS je upozorio i da se zbog razlike u dnevnim i noćni temperaturama uveče stvara poledica na kolovozu, ali da može doći i do odrona.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.