VEČERAS PROSLAVA SRPSKE NOVE: Vatromet, trubači, čaj i kuvana rakija!
Foto: Fonet

Da li ćete ludovati?

VEČERAS PROSLAVA SRPSKE NOVE: Vatromet, trubači, čaj i kuvana rakija!

Doček na Tgu Slobode u Novom Sadu proteći će uz filmsku muziku i trubače - Simfonijski orkestar 2021, soliste Srpskog narodnog pozorišta, glumca Sergeja Trifunovića i orkestar Bobana Markovića
Objavljeno: 09:56h

Povodom Nove godine po Julijanskom kalendaru, u Hramu Svetog Save u Beogradu večeras od 23.30 biće služen moleban, a zatim će pred Hramom biti vatromet.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vatromet priređuje Kabineta gradonačelnika Beograda.

Doček na Trgu Slobode u Novom Sadu proteći će uz filmsku muziku i trubače - Simfonijski orkestar 2021, soliste Srpskog narodnog pozorišta, glumca Sergeja Trifunovića i orkestar Bobana Markovića.

Na gradskom trgu u Čačku nastupiće "Riblja čorba" Bore Djorđevića, u Kruševcu Marinko Rokvić i "Akapulko bend", a u Prokuplju muzička grupa "Alter ego bend", uz čaj i kuvanu rakiju. Uz kuvano vino, čaj i medenjake na zrenjaninskom Trgu slobode sviraće pet tamburaških sastava, a u ponoć trubački orkestar Miroslava Stankovića, dok u Kosovskoj Mitrovici, na platou ispred Tehničke škole nastupaju Đorđe David i "Ministarke". Starog, Julijanskog kalendara se drže Srpska, Ruska i Gruzijska crkva, i Sveta Gora.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.