ANĐELIJA FEJ, MARKO LEO...i tu nije kraj: Ovo su NAJČUDNIJA imena dece JAVNIH LIČNOSTI U SRBIJI!  (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

egzotika u fulu!

ANĐELIJA FEJ, MARKO LEO...i tu nije kraj: Ovo su NAJČUDNIJA imena dece JAVNIH LIČNOSTI U SRBIJI! (FOTO)

Većina imena koja poznati političari i voditelji daju svojoj deci nisu srpska, a kamoli tradicionalna. Na silu forsiraju kvazi egzotiku pa zbog kombinacije imena i prezimena često zvuče - smešno!
Objavljeno:

Naše javne ličnosti kao da su se takmičile ko će dati najčudnije i najneobičnije ime svojoj deci. U želji da budu moderni i kul, često ispadaju smešni. U redu je ako ne želite da vam se deca zovu Stefan i Milica, ali da li morate da idete u ekstreme?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Očigledno oni nemaju problem sa tim, pa im ponosno daju takva imena. Ovu naši "favoriti".

1. Čedomir Jovanović

foto: Dragan Kadić

Čeda je nestandardan u politici, ali je i nestandardan i kad je reč o imenima svoje dece. On i supruga Jelena žele po svaku cenu da budu kosmopolite pa često preteruju.

SPREMA SE REHABILITACIJA NIKOLE KALABIĆA: Kakva će biti sudbina koljača koji je izdao i Dražu? (FOTO) (VIDEO)

Dali su sinu ime Mihajlo Lajf, a ćerke im se zovu Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej. Pretpostavljam da je fora u "životu", "srcu" i "veri".

2. Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić

foto: Luka Šarac

Ovaj ekstravagantni par voli da bude nekonvencionalan i drugačiji, rekla bih po svaku cenu. U skladu sa umetničkim porivom koji je usađen duboku u njihova bića, dali su i imena deci. Ćerku su nazvali Vila Evanđelina, a sina Lav Grigorije. Da li je moglo čudnije?

3. Jelena Karleuša

Bilo je pitanje trenutka kada će grčka mitologija ući u igru, pa je tako Jelena Karleuša ćerke nazvala Atina i Nika. To su divna grčka imena koja zvuče sofisticirano i arisokratski.

Ne bih da kvarim zabavu, ali nisam sigurna kako če takva imena da se slažu uz "Karleuša". Šta znam, možda sam previše konzervativna...

4. Kristina Radenković

foto: Printscreen/ Instagram/ Kristina Radenković

Zaštitno lice najdugovečnijeg kviza, Kristina Radenković dala je ime ćerki - Tara. Za razliku od dosad pobrojanih, ovo ime i nije tako loše. Ipak je nazvala ćerku pa našoj planini, a jednom prilikom je izjavila:

- Prvo ime koje smo joj namenili vremenom je i prestalo da nam se sviđa, pa smo se odlučili za ime Tara.

Pitamo se da li će i ovo ime prestati da im se sviđa, vremenom naravno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.