Želite da trenirate AIKIDO besplatno u Beogradu? Imamo dobru vest za vas! (VIDEO)
Foto: Aikido klub Košava

sjajno!

Želite da trenirate AIKIDO besplatno u Beogradu? Imamo dobru vest za vas! (VIDEO)

Ovo je prilika koju nemojte propustiti ako želite da se "pokrenete" ove zime
Objavljeno:

Beogradski aikido klub Košava svake godine organizuje besplatnu zimsku školu ove japanske borilačke veštine, koja se osim zahtevnog fizičkog treninga i jačanja muskulature, bazira i na ozbiljnom razvijanju motoričke inteligencije u bilo kojoj životnoj dobi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Otišao sam da učim aikido, a završilo se tako što su me devojke razmazale po strunjačama! (VIDEO) (FOTO)

foto: Aikido klub Košava

Majstori iz aikido kluba Košava ovog januara upriličili su besplatne treninge čija je tema upoznavanje sa osnovama aikidoa, drevne veštine savladavanja protivnika bolnim polugama i bacanjima na pod koja je kroz vekove prakse evoluirala u svoj današnji oblik.

Svi zainteresovani za savladavanje osnova ove borilačke veštine imaće priliku tri puta sedmično da uče od nosilaca crnih pojaseva rano presretanje napada, ekstremno bolne poluge na zglobovima i ligamentima, korišćenje sile napada za bacanje protivnika, ali i bezbedne padove i sklanjanja iz opasnih zona u slučaju borbe.

foto: Aikido klub Košava

Najveća prednost samog fizičkog treninga je to što predupređuje najrasprostranjenije boljke današnjice, kao što su deformacije kičme i oštećenja zglobova jačajući mišiće leđa i nogu i potencirajući zdravo držanje čitavog tela, pa ga je za razliku od takmičarskih borilačkih sportova i veština, moguće aktivno vežbati do poznih godina

Aikido klub Košava ima dve osnovne grupe vežbača, od kojih je jedna namenjena deci od 7 do 12 godina, a druga obuhvata odrasle vežbače. Svi zainteresovani za besplatne treninge mogu da se prijave na mejl akkosava@gmail.com ili telefon 063 832 33 88, a program traje od 09. do 31. januara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.