STIŽE NEŠTO GORE OD SNEGA! Prognoza koja vam se neće dopasti!
Foto: Beta

VremenskE (ne)prilike

STIŽE NEŠTO GORE OD SNEGA! Prognoza koja vam se neće dopasti!

Temperatura će biti od minus 18 do minus devet stepeni, u planinskim predelima i oko minus 20, a tokom dana od minus dva do tri stepena
Objavljeno: 14:54h

U Srbiji će u četvrtak ujutru biti veoma hladno, do minus 18 stepeni, a tokom noći između četvrtka i petka moguća je kiša koja će se lediti na tlu uglavnom na severu i istoku zemlje, upozorava Republički hidrometeorološki zavod.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Ujutru će biti hladno s umerenim i jakim mrazom. Temperatura će biti od minus 18 do minus devet stepeni, u planinskim predelima i oko minus 20, a tokom dana od minus dva do tri stepena. Tokom dana će u većem delu zemlje biti malo i umereno oblačno, suvo vreme, samo ujutro i pre podne na severu će ponegde padati slab sneg. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Tokom noći se u severnim krajevima očekuje novo naoblačenje s kišom koja će se ponegde lediti na tlu.

foto: Filip Plavčić

U Beogradu će sutra ujutro i pre podne biti oblačno sa slabim snegom, a popodne malo do umereno oblačno, suvo i toplije. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko minus devet, a najviša dnevna oko tri stepena. U petak se u Srbiji očekuje naoblačenje s kišom koje će ujutro zahvatiti severne delove zemlje a tokom dana proširiće se i na ostale krajeve. Kiša će se ponegde lediti pri tlu, uglavnom na severu i istoku, a u višim planinskim predelima padaće sneg. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar koji će popodne i tokom noći u južnom Banatu i donjem Podunavlju biti olujne jačine.

foto: Filip Plavčić

Uveče i tokom noći uz pad temperature susnežica i sneg se očekuju i u nižim predelima. U subotu će biti oblačno mestimično sa snegom. U nedelju suvo i hladno, a uveče na jugozapadu novo naoblačenje sa snegom. Narednih dana se očekuje oblačno vreme, mestimično sa snegom.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.