HOROR U KRAGUJEVCU: Za tri nedelje u porodilištu umrle dve porodilje!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

HOROR U KRAGUJEVCU: Za tri nedelje u porodilištu umrle dve porodilje!

Jedna od njih, Snežana Jovanović (32) iz naselja Male Pčelice, preminula je zbog još nerazjašnjenog uzroka, dok je druga, kako kažu u Kliničkom centru, umrla usled iznenadnog srčanog udara
Objavljeno: 08:57h

U porodilištu Kliničkog centra u Kragujevcu u poslednje tri nedelje umrle su dve porodilje, pišu “Večernje novosti“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedna od njih, Snežana Jovanović (32) iz naselja Male Pčelice, preminula je zbog još nerazjašnjenog uzroka, dok je druga, kako kažu u Kliničkom centru, umrla usled iznenadnog srčanog udara.

Slaviša Vasiljević, brat Snežane Jovanović (32), koja je preminula nekoliko dana pošto je iz porodilišta puštena kući, za nebrigu i za njenu smrt optužuje lekare. Direktor Kliničkog centra dr Predrag Sazdanović u utorak nam je potvrdio da su dve porodilje preminule, navodeći da se za jednu ženu zna uzrok smrti dok se za drugu čeka nalaz obdukcije. Slaviša Vasiljević kaže da je njegova sestra 26. decembra izašla iz porodilišta. U otpusnoj listi je napisano da je sve proteklo u redu, a posle nekoliko dana su nastale komplikacije. “Porodila se carskim rezom 20. decembra, otpuštena iz bolnice 26, a već tri dana kasnije joj je pozlilo i primljena je u Urgentni centar. Preminula je 1. januara“, kaže Slaviša. On dodaje da je porodici nejasno zašto je jedna zdrava i mlada žena iznenada preminula. Pokušali su makar da od lekara saznaju šta se desilo, gde su nastale komplikacije, ali još nisu dobili jasan odgovor, niti rezultate obdukcije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.