APEL LEKARA: Ne izlazite bez potrebe, led je svuda, padaju građani kao pokošeni!
Foto: Filip Plavčić

Ledeno doba, ostanite kod kuće

APEL LEKARA: Ne izlazite bez potrebe, led je svuda, padaju građani kao pokošeni!

Tokom noći Hitna pomoć je imala ukupno 102 intervencije od čega 20 na javnom mestu, uključujući u dve saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba lakše povređeno
Objavljeno: 08:42h

Lekari Hitne pomoći apeluju na građane da ne izlaze na ulice bez preke potrebe, a naročito na starije da budu oprezni zbog snega koji je na ulicama prekrio led.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da lekarske ekipe stižu na sve pozive, ali je zbog vremenskih uslova njihov dolazak usporen zbog čega je pozvala građana da budu strpljivi.

Prema njenim rečima, radnici Beograd puta pomogli su noćas ekipi Hitne pomoći koja se zaglavila u Zucama. Tokom noći Hitna pomoć je imala ukupno 102 intervencije od čega 20 na javnom mestu, uključujući u dve saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba lakše povređeno. Od hroničnih bolesnika za pomoć su se javljali astmatičari, srčani i hipertoničari, rekla je Macura, dodajući da je povećan broj poziva zbog padova. Juče je Hitna pomoć imala 160 intervencija od kojih 38 na javnom mestu, uključujući u dve saobraćajne nezgode, rekla je Macura.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.