SATANISTI U SRBIJI NE POSTOJE, SVE JE BIO EKSPERIMENT: Ispovest čoveka koji stoji iza najveće medijske prevare u državi!
Foto: Profimedia/Ilustracija

EKskluzivni intervju

SATANISTI U SRBIJI NE POSTOJE, SVE JE BIO EKSPERIMENT: Ispovest čoveka koji stoji iza najveće medijske prevare u državi!

Satanistička crkva Srbije ne postoji, nisam ni satanista, to ime je izmišljeno negde posle 20. decembra
Objavljeno: 23:02h

"Satanisti dolaze!" "Satanisti organizuju doček Nove godine ispred Hrama Svetog Save!" "Zaustavite Sataniste!"

Ovo su neki od naslova koji su u prethodnih mesec dana vrištali sa naslovnih strana raznih medija, a hajka na "sataniste" koja je potom usledila pokazala je koliko je lako mobilisati bes mase u smeru koji masa prepoznaje kao ispravan.

Ujedinili su se navijači, vernici, sveštena lica, patrioti, sve sa ciljem - uništiti sataniste, koji su, je li, jedna velika i ozbiljna pretnja koja se nadvila nad Srbiju i srpstvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen/Facebook/Satanistička Crkva Srbije

Pošto je iz objava koje je na svojoj Fejsbuk stranici bilo i više nego očigledno da nije reč ni o kakvim "satanistima", nego o nekoj vrsti, što bi se reklo u Crnoj Gori, šprdanja, odlučili smo da kontaktiramo osobu (ili osobe) koje stoje iza profila "Satanistička crkva Srbije", i otkrijemo pravu istinu o "velikom zlu" koje preti državi i narodu.

Ono što smo otkrili bilo je prilično očekivano, ali u isto vreme i interesantno. Videćete, "Satanistička crkva Srbije" postigli su svoj cilj - ukazali su na neke zle duhe i demone koji vladaju srpskim društvom.

Naš sagovornik je, iz razumljivih razloga, želeo da ostane anoniman.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.