ONA JE SRPSKA MAJKA HRABROST: Maja ima 35 godina, 10 dece i nikad ne kuka! (FOTO)
Foto: Facebook/Maja Kovacevic

LJUBAV ZA SVE

ONA JE SRPSKA MAJKA HRABROST: Maja ima 35 godina, 10 dece i nikad ne kuka! (FOTO)

Kad mama hrabrost nije tu, o deci se brine njena majka, jedna žena koja je zaposlena kod njih u firmi, ali pre svega Majin suprug
Objavljeno:

Maja Kovačević je srećna, uživa u ljubavi porodice, zaposlena je i bori se da svi Srbi krenu njenim putem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Maja Kovačević živi u Kraljevu, ima 35 godina i desetoro dece! Dnevno kupuje šest litara mleka, četiri litra soka, šest vekni hleba i 20 pelena. Ne prima nikakvu pomoć od države. Ali ne kuka. Nasmejano kaže da je čak deset puta dobila najveći blagoslov od boga!

Ja sam mali korinđaš, daj mi gazda šta imaš! Ovi mališani će možda večeras zakucati i na vaša vrata! (VIDEO) Ovo nije jedna od onih tužnih priča o višečlanim porodicama koje ste navikli da vidite u medijima. Porodica Kovačević ništa ne traži, samo deli sreću.

- Imam 35 godina i baš malo vremena za sebe. Osim što sam majka, ja sam i zaposlena žena. Ljudi me često pitaju kako sve postižem? Nije lako, ali sa dobrom organizacijom sve može! Važno je da svako u porodici zna svoja zaduženja i obaveze i sve ide lakše. Spavam u proseku po osam sati, a stižem i da kuvam - kaže Maja za Kurir.

Rodila je Milicu (12), Miloša (11), Milana (9), Mihaila (8), Radoša (6), Ratka (5), Ružicu (4), Miodraga (3), Nikolinu (2) i Jovana (4 meseca)...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.