HOROR SCENA U ŠAPCU: Dva pitbula po komandi vlasnika krvnički kidala uličnog psa, prolaznici bili IZBEZUMLJENI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVIČNI KRICI

HOROR SCENA U ŠAPCU: Dva pitbula po komandi vlasnika krvnički kidala uličnog psa, prolaznici bili IZBEZUMLJENI!

Žena koje je izbezumljeno viknula pomogla je da se vlasnik trgne i pobegne sa psima

Objavljeno:

Dva pitbula bez povoca po komandi vlasnika navodno su juče, u centru Šapca, krvnički napala uličnog psa, prenela je Instagram stranica volonteri_prihvatilista_za_pse.

- Noćas u tri sata naša sugrađanka je čula stravične krike u centru grada kod stare Planike. Izletela je napolje i užasnuta videla dva pitbula bez povodaca kako kidaju uličnog psa, dok im je njihov vlasnik davao komande "drž'ga"! Pas je arlaukao u agoniji. Žena je izbezumljena počela da trči prema njima i da vrišti. Videla je da je potrčao još jedan muškarac koji je vodio svog psa na povocu u noćnoj šetnji - navodi se u potresnoj objavi na ovoj stranici, objavljenoj juče.

Kako se dalje navodi, vlasnik se uplašio, pozvao svoje pse i potom su otrčali u pravcu naselja Kamičak.

- Izujedan pas je nekako istraumiran uspeo da pobegne i naša sugrađanka ga nije pronašla. Ko zna gde se sakrio i u kakvom je stanju. Ona ne može da opiše muškarca jer nije bila dovoljno blizu da mu vidi lice, ali je veoma dobro čula njegovu komandu psima za napad. Njenu priču i traumu delimo sa vama kako bi upozorili celu zajednicu. Ima li većeg zla od uživanja u usmrćivanju nedužnog bića - pitaju oni na kraju.

Pitbul
Pitbul foto: Profimedia

Napominju i da "nema loših pasa i rasa, već loših vlasnika", kao i da im je žao pit bulova koji se surovo gaje i zloupotrebe u rukama neljudi.

- Zakon o dobrobiti životinja podrazumeva niz mera koje štite životinje i ljude. Taj Zakon se ne poštuje, ne sprovodi i mi smo sigurni da to vodi ka dehumanizaciji celog društva. Ovakav psihopata će vežbanjem krvoločnih napada sa nedužnih životinja preći i na ljude. Prijavite svako nasilje da ne bi živeli jednog dana unasilju do guše - apeluju oni na kraju.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.