Saobraćaj u celoj  Srbiji se odvija usporeno zbog snega, u Požegi ledena kiša!
Foto: Fonet

AMSS upozorio

Saobraćaj u celoj Srbiji se odvija usporeno zbog snega, u Požegi ledena kiša!

Vozače u Srbiji danas očekuje otežan saobraćaj zbog snega koji pada na širem području Beograda, Sremske Mitrovice, Loznice i Novog Sada, dok ledena kiša pada u Požegi, saopštio je Auto-moto savez Srbije
Objavljeno:

Na putevima ka zimskim turističkim centrima nalazi se utaban sneg, dok je kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen prilaz na svim prilazima Kopaoniku, Goču i Sjenici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vozače u Srbiji danas očekuje otežan saobraćaj zbog snega koji pada na širem području Beograda, Sremske Mitrovice, Loznice i Novog Sada, dok ledena kiša pada u Požegi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na putevima ka zimskim turističkim centrima nalazi se utaban sneg, dok je kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen prilaz na svim prilazima Kopaoniku, Goču i Sjenici.

AMSS navodi da je po ovakvim vremenskim uslovima neophodno da se prilagodi brzina kretanja uslovima na putu i drži što veće odstojanje između vozila, jer je zaustavni put duži, pa je samim tim i opasnost od sletanja sa kolovoza i izazivanja lančanih sudara veća.

foto: Fonet

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

U danima intezivnog saobraćaja kada mogu biti višesatna zadržavanja na graničnim prelazima sa Hrvatskom, “Batrovci” i “Šid”, vozačima se savetuje korišćenje alternativnih graničnih prelaza poput prelaza “Bačka Palanka”, “Sot”, “Ljuba”, “Neštin” ili “Bogojevo”.

U narednim danima za vreme božićnih praznika očekuje se pojačan saobraćaj i na graničnim prelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Bugraskom, Rumunijom i Makedonijom.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.