Toma Nikolić doneo ukaz o novim postavljenjima u Vojsci Srbije, general Predrag Bandić postao šef misije pri NATO!
Foto: Nebojša Mandić

novogodišnje Promene

Toma Nikolić doneo ukaz o novim postavljenjima u Vojsci Srbije, general Predrag Bandić postao šef misije pri NATO!

General koji je do afere "Helikopter" bio komandant 204. vazduhoplovne brigade od sada će predstavljati Vojsku Srbije u NATO
Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić je doneo ukaze o postavljenjima na nove dužnosti, zastupanjima i prestanku profesionalne vojne službe, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na novu dužnost ovom odlukom postavljeni su general-major Milan Mojsilović za načelnika Uprave za strategijsko planiranje Sektora za politiku odbrane Ministarstva odbrane, brigadni general Mile Jelić za načelnika Uprave za kadrove Sektora za ljudske resurse, brigadni general Predrag Bandić za šefa Vojnog predstavništa u Misiji Republike Srbije pri NATO, brigadni general Duško Žarković za načelnika Uprave za operativne poslove GŠ VS, brigadni general Sava Milenković za zamenika komandanta RViPVO Vojske Srbije, pukovnik Vladeta Baltić za načelnika štaba Komande Kopnene vojske, pukovnik Predrag Grbić za komandanta 3. brigade KoV, pukovnik Željko Kuzmanović za komandanta 2. brigade KoV, pukovnik Slobodan Stopa za komandanta 4. brigade KoV, pukovnik Savo Iriškić za načelnika Uprave za ljudske resurse GŠ VS, pukovnik Željko Bilić za komandanta 204. vazduhoplovne brigade, pukovnik Aleksandar Bjelić za načelnika štaba Komande RViPVO i pukovnik Milan Popović za zastupnika komandanta 250. raketne brigade za PVD.

Istim ukazom doneto je rešenje i o prestanku profesionalne vojne službe za nekoliko visokih oficira Vojske Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.