IZ SRCA SRBIJE U ALEPO: Hor Đulistan snimio pesmu ŠAPAT SIRIJE (VIDEO)
Foto: Printskrin Youtube / Hor Djulistan

svaka čast!

IZ SRCA SRBIJE U ALEPO: Hor Đulistan snimio pesmu ŠAPAT SIRIJE (VIDEO)

Hor Đulistan iz Novog Pazara je pripremio premijeru spota kaside "Šapat Sirije", kako bi ljudima približili i izazvali osećaj solidarnosti i saosećnja prema narodu Sirije...
Objavljeno:

Iz Sirije se već dugo čuje vapaj za pomoć. Svi pozivaju na spasenje čovečanstva od kojih su ruke digli u međunarodnoj zajednici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Danas su ljudi prestali da brinu jedni o drugima. Svi su zadovoljni svojim poslovima i životima, pa ne žele da vide druge. Svaka generacija govori da je ova naredna gora od njihove. Zaboravljamo patnje drugih, a treba da znamo da smo svi braće i sestre i da trebamo pomoći jedni drugima.

SVE SVADBE I RAZVODI PORODICE KARIĆ! Venčavaju se na sva zvona, razvode još burnije! (VIDEO)

foto: Printskrin Youtube / Hor Djulistan

Ali hor Đulistan iz Novog Pazara je pripremio premijeru spota kaside "Šapat Sirije" kako bi ljudima razvili osećaj solidarnsti prema narodu Sirije.

- Odlučili smo se na ovaj korak kako bismo kroz izražaj kojim se kao hor bavimo, uticali na podizanje svesti i razvijanje solidarnosti prema nastradalima u Siriji. Smatramo da je jako bitno da svako napravi barem minimalan korak u ovom pravcu u okviru svog polja delovanja.

Berina Crnišanin koja peva solo kaže kako je ova pesma nešto novo i drugačije i da do sada ovako nešto nije viđeno.

- Aladin Imamović, autor ovog singla je napravio nešto što će vas dovesti do suza, ali će vas ostaviti i bez daha, kaže Berina.

Ovaj hor je je osnovan u cilju održavanja i unapređenja bošnjačko-islamske tradicije i kasida. Broji preko 500 članova koji su u međuvremenu postali velika porodica. Održali su preko sedam stotina koncerta i prešli na hiljade kilometara. Nastupali su u preko 10 država šireći islamsku ljubav.

(Espreso.co.rs / Ibalkan.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.