DRAMA KOD SJENICE: Trudnicu jedva  izbavili iz zimske oluje!
Foto: aP

život piše romane

DRAMA KOD SJENICE: Trudnicu jedva izbavili iz zimske oluje!

Trudna Nevzeta krenula je iz sela Borišići sa suprugom Nedžadom i dvoje dece, od četiri i sedam godina, u Prijepolje na porođaj, ali su na putu Bare - Sjenica, kod mesta Hanovi-Višnjica, kolima upali u visoke nanose i nisu mogli ni nazad, ni napred
Objavljeno:

Putari i radnici Opštine Sjenica su uspeli da iz smetova izvuku trudnicu koja je iz sela Borišići krenula na porođaj u Prijepolje, pišu “Večernje novosti“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako se navodi, sneg praćen olujnim vetrom je na Pešteru padao duže od 30 sati, stvorio je velike nanose i blokirao puteve na celoj visoravni.

Najteže je bilo u naselju Bare, udaljenom od sjenice 30 kilometara jer je put bio u blokadi, a sva sela na ovom delu Peštera su bila zavejana i odsečena od sveta. Na ovom putu, kod mesta Višnjevo - Hanovi, u kolima su dva sata bili zarobljeni trudnica Nevzeta Crnovršanin i njen suprug Nedžad. Trudna Nevzeta krenula je iz sela Borišići sa suprugom Nedžadom i dvoje dece, od četiri i sedam godina, u Prijepolje na porođaj, ali su na putu Bare - Sjenica, kod mesta Hanovi-Višnjica, kolima upali u visoke nanose i nisu mogli ni nazad, ni napred. Putari i radnici opštine uspeli su da ih oboje izvuku iz snežnih smetova, a trudnicu da bezbedno prebace do Sjenice.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.