Deda Mraz ipak pokucao na vrata šestočlanoj porodici iz Vranja KOJA ŽIVI U NAJGOROJ SIROTINJI! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

Svetlo na kraju tunela

Deda Mraz ipak pokucao na vrata šestočlanoj porodici iz Vranja KOJA ŽIVI U NAJGOROJ SIROTINJI! (FOTO)

Nakon pisanja teksta o siromaštvu i bedi sa kojom se susreću Zdravko Petrov (38) i Jasmina Milosević (33) sa decom stigla je prva pomoć od humanih i plemenitih ljudi, šporet, džak krompira, pasulj, luk, igračke za malog Lazara i njegovog brata Stefana i nešto od garderobe
Objavljeno:

Deda Mraz je uoči novogodišnjih praznika, ipak pokucao na vrata šestočlanoj porodici iz Vranja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon pisanja teksta o siromaštvu i bedi sa kojom se susreću Zdravko Petrov (38) i Jasmina Milosević (33) sa decom, stigla je prva pomoć od humanih i plemenitih ljudi. Šporet, džak krompira, pasulj, luk, igračke za malog Lazara i njegovog brata Stefana i nešto od garderobe.

NAJGORE JE KAD MAMA PLAČE JER NEMAMO ŠTA DA JEDEMO: Pakao šestočlane porodice iz Vranja! (FOTO)

Manojlo Ilić i Marija Đorić , poklonili su jelku sa ukrasima ovoj šestočlanoj porodici da i oni osete radost i sreću u svom domu.

U ovoj trošnoj kučici živi šestočlana porodica. Njihov način življena više se svodi na preživljavanje i osiguravanje egzistencije, nego na stvari koje čine sastavni deo života. Najveća želja im je kada bi imali siguran krov nad glavom sa najosnovnijim potrebama za život.

foto: Espreso.co.rs

U nemalterisanoj sobi bez prozora, sto, klupa i jedna jedina stolica, rasklimatani krevet i kredenac, sudopera i mali televizor. S druge strane sobe razvučena žica za veš, jorgani, ćebad i dečija garderoba, a na šporetu lonac vode za pranje. Nemaju ni sanitarni čvor. Život ih nije mazio, ali još uvek nije kasno da im se obezbede uslovi za normalan život onakav kakav ima većina nas. Najstarija ćerka Anđela (19), Marija (14), Stefan (12) i najmlađi Lazar (9) godina.

Naša novinarska priča je naš način da skrenemo pažnju, a ukoliko neko želi i može da pomogne kontaktirajući porodicu putem broja telefona:

065/2- 417-231 Jasmina Milosević i Zdravko Petrov, adresa: ul. Strahinjića Bana broj 17, (naselje Raška), Vranje 17501 kao i putem žiro računa : Dinarski : 205-9011006706236-06 na ime Jasmina Milosević (Komercijalna banka)

foto: Espreso.co.rs

Deca su naše zvezde i moramo im omogućiti da zablistaju u punom sjaju, a pogotovo za vreme novo­godišnjih praznika, koje sa oduševljenjem i velikim zado­voljstvom iščekuju.

(Marko Špirić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.