MRZITE NOVU GODINU? Ovo je 5 TRIKOVA da izbegnete opštu euforiju! (FOTO)
Foto: Profimedia

hop na kop ili ne?

MRZITE NOVU GODINU? Ovo je 5 TRIKOVA da izbegnete opštu euforiju! (FOTO)

Nova godina. Jee. Super. Obnevidela sam od uzbuđenja. Ako stavimo na stranu lažni optimizam, čeka nas brdo emotivnog krša koji će se survati na nas tačno 31. decembra u ponoć. Možda će vam ovi saveti pomoći da ne skočite tada sa Brankovog, a možda i neće...
Objavljeno: 16:22h

Ah ta Nova Godina, taj čarobni praznik koji spaja celu porodicu, rodbinu i prijatelje. Tada se lepo jede, lepo pije, smeje i uživa. Kako da ne. Ukoliko budete imali sreću sa varenjem i ukoliko ne završite na ispiranju na VMA, pevajte.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svi znamo da je Nova godina jedan stresan događaj koji preti da postane dan sa najviše izvršenih samoubistava. Ukoliko vas ne udari gnevna Božja ruka kada se kazaljke sklope, ne brinite, mamurluk će vas dokrajčiti 1. januara.

Evo nekih praktičnih predloga kako da preživite doček ovog "božanstavnog i toplog praznika":

Zašto mrzim novogodišnju euforiju u novembru? Sve bih ja to UKINULA! (FOTO) (GIF)

1. Otputujte!

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pritom, ne mislim da otputujete u Pariz, gde ćete uživati u mirnom, romantičnom Ajfelovom tornju, zaljubljenim pogledima i svetlucavoj svetlosti koja zavodi vaš um. Otputujte brate mili, u Barajevo. Tamo gde Bog ne zalazi, gde sve ulice liče jedna na drugu, gde je magla i kad je Sunce i što je najbitnije, gde deda mraz nije svraćao ove godine. Bez novogodišnje rasvete, bez ukrasa, bez lažne topline. Osećaćete se kao novorođeni u gradu duhova.

2. Razbolite se, al onako ozbiljno

foto: Profimedia

Što bi se mučili na dočeku Nove godine prejedajući se i opijajući se do iznemoglosti, kad može da vas trese groznica ceo 31. decembar. Imate sasvim dovoljno vremena da navučete tuberkulozu ili težak grip koji vam neće pokvariti odvratni doček.

Pamet u glavu i pravac na terasu sa mokrom kosom. Neće vama jedan "pišljiv" doček pokvariti plan da u 22h popijete ferveks i upadnete u veću komu, nego da ste zloupotrebili bensedin.

3. Vratite se svojim kućama

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Srodno prvoj tezi "otputujte", ali mnogo dublje, srčanije, osećajnije. Kapiram da će se ovde pronaći 70% ljudi koji pročitaju tekst. Ukoliko vam je muka od Beograda, Nove Godine, dočeka, rasvete, klubova, splavova, kućnih žurki, alternativnih žurki, ne daj Bože "lbgt" žurki i ostalog bluda koji nudi ovaj prljavi Beograd, vi pravac u vaša sela i da vas Bog vidi. Što se mene tiče, ne morate da kupujete povratnu kartu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.