SRBIJA NA UDARU PLJUSKOVA: Spremite se stižu nam obilne padavine
Pljusak, Foto: Marko Nikolić

UPOZORENJE!

SRBIJA NA UDARU PLJUSKOVA: Spremite se stižu nam obilne padavine

Stigla je najnovija najava RHMZ

Objavljeno:

U naredna dva sata na severu i zapadu zemlje mestimično će biti kiša, a u Bačkoj i lokalni pljuskovi s grmljavinom, najnovija je najava Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Kako dalje navode, na području Beograda lokalno je moguća slaba kiša.

Narednih dana lokalne oluje

Sutra se, uz povremenu kišu, očekuje do 20 stepeni. U utorak će u Srbiji biti promenljivo oblačno i toplo, sredinom dana i posle podne sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, u Beogradu do 22.

U sredu sunčano i toplo. Ujutro i pre podne u severnim predelima Vojvodine, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Maksimalna temperatura biće od 18 stepeni na severozapadu do 26 na jugoistoku Srbije, u Beogradu do 22 stepena, a po prodoru hladnog fronta u osetnijem padu.

U četvrtak u svim predelima Srbije biće umereno do pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz prestanak padavina do kraja dana na severu Srbije. Duvaće pojačan severozapadni vetar.

Maksimalna temperatura biće od 13 do 19 stepeni, u Beogradu do 15.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.