Jaka žena za jaku ženu uz Huawei FreeBuds Lipstick slušalice
Ilustracija, Foto: Promo

Kompanija Huawei organizovala diskusiju

Jaka žena za jaku ženu uz Huawei FreeBuds Lipstick slušalice

Svaka žena je jaka žena, svaka žena treba da bude podrška drugoj ženi i zajedno možemo sve

Objavljeno: 15:25h

Da li su ženstvenost i elegancija, i crveni karmin koji je njihov simbol, prepreka na putu uspeha? Naravno da ne – zaključile su učesnice diskusije pod nazivom „Žena čiji glas odjekuje“ koji je organizovala kompanija Huawei.

Huawei
foto: Promo

Tokom marta imamo priliku da jasnije čujemo ženski glas koji se bori za ravnopravnost. Tih dana, dok čitamo o pravima žena, slušamo emisije na tu temu, zapitamo se, da li se zapravo nešto promenilo u odnosnu na prethodnu godinu ili na period od pre 10 ili 50 godina. Prema nekim istraživanjima potrebne su još 62 godine da bi žene dobile sva prava i položaje kao muškaraci. Da li je to malo ili mnogo vremena, ostavićemo svakome da prosudi sam, ali ono što je jako bitno je da se ova tema ne zanemaruje i da se o njoj priča i kada nije mart mesec.

Huawei
foto: Promo

Stoga je u Domu Jevrema Grujića kompanija Huawei okupila neke od najuspešnijih dama u svetu medija i i zajedno sa njima razgovarala na temu „Žene čiji glas odjekuje“ – jer su upravo one žene čiji se glas može najjače čuti i ujedno preneti snažnu poruku.

Kompanija Huawei je inspirisana novim Huawei FreeBuds Lipstick slušalicama, organizovala događaj na kom su gošće imale priliku da isprobaju slušalice u obliku senzualnog crvenog karmina i učestvuju u diskusiji pod nazivom "Žene čiji glas odjekuje", na kojoj su razmenjivale svoja iskustva o svom putu ka uspehu, o tome da li je na njihov uspeh uticala rodna nejednakost, ali i o tome kako inspirisati mlade žene da budu uspešne u svojim profesijama.

Ova diskusija je imala za cilj da pokrene promene i da se ženski glas daleko čuje, a prisutne gošće su zapravo učinile mnogo više, učinile su da svi prisutni osete predivnu energiju istinskog razumevanja i podrške. Jedne drugoj su međusobnom podrškom i razumevanjem vratile veru u žensku solidarnost koja ponekada zafali u svakodnevnom životu. Atmosferi je dodatno doprinela aktuelna izložba u muzeju, pod nazivom „Velikanke srpske kulture“ koja nas podseća na sve one jake žene koje su se svaka na svoj način, borile da mi danas budemo tu gde jesmo. I nastavimo dalje.

Huawei
foto: Promo

Tema diskusije inspirisana je i novim Huawei FreeBuds Lipstick slušalicama koje su smeštene u simbol ženske elegancije, crveni ruž, te idealno prikazuju da žene mogu biti oba - i snažne i elegantne. Huawei FreeBuds Lipstick slušalice, dizajnirane su tako da isprate svakodnevne kako poslovne tako i privatne potrebe žena i doprinesu njihovom daljem napredovanju kao verni saveznik.

Svaka žena je jaka žena, svaka žena treba da bude podrška drugoj ženi i zajedno možemo sve, neka vam ove reči budu u mislima dok odvažno koračate ka svom cilju i slušate svoju omiljenu muziku na Huawei FreeBuds Lipstick slušalicama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.