Ujutru mraz, tokom dana  sunčano, najviša dnevna 6 stepeni
Foto: Filip Plavčić

Vremenska prognoza

Ujutru mraz, tokom dana sunčano, najviša dnevna 6 stepeni

U Beogradu će sutra ujutro u nižim delovima grada biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano, uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus dva, a najviša dnevna oko tri stepena
Objavljeno:

U Srbiji će sutra ujutro biti mraz, po kotlinama kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano, uz slab do umeren vetar.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jutarnja temperatura biće od minus četiri do tri, a najviša dnevna od jedan do šest stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će sutra ujutro u nižim delovima grada biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano, uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus dva, a najviša dnevna oko tri stepena. Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će u sredu ujutro biti mestimično maglovito i hladno sa slabim i umerenim mrazem, a pre podne na severu i zapadu, do kraja dana i u ostalim krajevima, naoblačenje mestimično s kišom, u brdsko planinskim predelima sa snegom. Tokom noći u sredu na četvrtak i u četvrtak biće slab sneg, koji se mestimično očekuje i u nižim predelima. U ostalim danima do kraja perioda biće pretežno sunčano s hladnim jutrima i ponegde maglom, a dnevna temperatura biće malo ispod ili oko višegodišnjeg proseka. Zbog očekivanog uticaja biometeoroloških prilika kardio i cerebrovaskularnim bolesnicima se preporučuje da slede savete lekara. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu reumatskih bolova i glavobolјe.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.