ODVALIO PROFESORKI ŠAMARČINU USRED ČASA: Učenik iz Mladenovca zgranuo celu Srbiju!
Foto: Stock Thinstock

da li je normalan

ODVALIO PROFESORKI ŠAMARČINU USRED ČASA: Učenik iz Mladenovca zgranuo celu Srbiju!

Đak mladenovačke Tehničke škole napao nastavnicu nasred časa. V. P. se ispisao iz škole, pa neće biti disciplinskog postupka
Objavljeno:

UČENIK drugog razreda Tehničke škole u Mladenovcu V. P. (16) nasred časa udario je šamar profesorki Osnova elektrotehnike V. R. i izašao iz učionice! Posle napada, uznemirena profesorka obavestila je psihologa, a on policiju. Protiv učenika je pokrenut prekršajni postupak, a nastavnica je zbog stresa završila u Hitnoj pomoći, objavile su Novosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Incident se dogodio u sredu u drugoj smeni, a danas je dečakov otac došao i ispisao ga iz škole.

- Nikome nije jasno zbog čega je učenik nasrnuo na koleginicu. Protiv njega jeste prethodno pokrenut disciplinski postupak, ali zbog neopravdanih izostanaka, ne zbog incidenata - kaže, za "Novosti", direktorka Tehničke škole Snežana Blagojević.

- On je imao 19 neopravdanih, pa samim tim i dvojku iz vladanja i disciplinski postupak pred isključenje. Ali napadnuta profesorka nije imala nikakve veze s tim, niti mu je bila razredni starešina.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Učenici iz generacije, međutim, ipak naslućuju razloge. Dan pred incident, kažu, nastavnica je srela njegovu majku i ispričala joj da se V. P. nedolično ponaša.

- Verovatno ga je majka kritikovala i prenela od koga je čula za njegovo ponašanje - kažu učenici. - Zato je došao na čas, pitao je nastavnicu da li ima neki problem s njim, udario je i otišao.

Vršnjaci tvrde da je V. P. i ranije bio sklon sukobima. Prebacivao se iz odeljenja u odeljenje. Mimo škole trenira ultimat fajt - jednu od najbrutalnijih borilačkih veština.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.