U tri saobraćajne nesreće petoro povređeno
Foto: Nebojša Mandić

izveštaj iz Hitne pomoći

U tri saobraćajne nesreće petoro povređeno

Tokom noći, najviše su se javljali srčani bolesnici, a ekipa Hitne pomoći intervenisala je 114 puta, od čega 17 na javnom mestu
Objavljeno: 07:35h

Pet osoba lakše je povređeno u saobraćajnim udesima u Beogradu i jedna je ubodena nožem u grudni koš, ali je u svesnom stanju, rečeno je u Hitnoj pomoći.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, mladić (25) je uboden nekoliko puta u grudni koš u Nemanjinoj ulici u 20.30 h. On je u svesnom stanju prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

U 21.57 h u Ustaničkoj ulici je na okretnici tramvaja lakše povređen pešak, a u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu ka Borči lakše su povređene tri osobe. U 19.14 h na uglu Vojislava Ilića i Mis Irbijeve lakše je povređen muškarac. Na uglu Slavka Miljkovića i Edvarda Grge, povređen je pešak, ali je on otišao sa mesta gde se desio udes. Tokom noći, najviše su se javljali srčani bolesnici, a ekipa Hitne pomoći intervenisala je 114 puta, od čega 17 na javnom mestu. U toku dana, bilo je šest saobraćajnih nesreća, a jedna žena (70) je poginula u Jurija Gagarina.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.