ŠAPIĆ O DOČEKU NA NBG: Očekujemo dobar provod, SVI građani su dobrodošli! (FOTO)
Foto: Opština Novi Beograd - Konferencija za štampu povodom proslave Nove godine

praznici nam stižu

ŠAPIĆ O DOČEKU NA NBG: Očekujemo dobar provod, SVI građani su dobrodošli! (FOTO)

Opština Novi Beograd po prvi put organizuje doček Nove godine kao i proslavu reprize 1. januara, uz već tradicionalne manifestacije - podelu besplatnih paketića za novobeogradske mališane i “Ulicu otvorenog srca” koju organizujemo petu godinu zaredom.
Objavljeno:

Nakon četiri godine obeležavanja novogodišnjih praznika koncertima i predstavama u Hali sportova, prvi put smo se odlučili da organizujemo doček Nove godine za veći broj ljudi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Novobeograđani, ali i svi zainteresovani Beograđani, imaće priliku da na platou u Bulevaru Zorana Đinđića uz koncerte dočekaju Novu 2017. godinu kao i da proslave reprizu. Očekujemo veliki broj ljudi, nadamo se dobrom provodu, a svi građani su dobrodošli – rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić na konferenciji za štampu u prostorijama opštine.

Obeležavanje novogodišnjih praznika tradicionalno će početi podelom poklon paketića najmlađim Novobeograđanima 24. i 25. decembra u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Tom prilikom biće podeljeno 11.000 paketića koje smo pripremili za sve naše najmlađe sugrađane. Kao i svake godine, decu će dočekati Deda Mraz a praznična atmosfera biće zabeležena na fotografijama koje će mali Novobeograđani dobiti za uspomenu.

foto: Opština Novi Beograd - Konferencija za štampu povodom proslave Nove godine

- Pripremu novogodišnjih aktivnosti organizovali smo u partnerstvu sa SuperKarticom i kompanijom Merkator-S, koja nam je pomogla u obezbeđivanju besplatnih paketića i učestvovala u brojnim aktivnostima u toku prazničnih dana kako za naše najmlađe, tako i za ostale Novobeograđane. Inače, novogodišnji praznici su uvod u dugoročniju saradnju sa kompanijom Merkator-S pre svega na polju humanitarnog rada i aktivnosti organizacije Budi Human – najavio je Aleksandar Šapić.

U Novu godinu okupljene građane će uvesti Vlado Georgiev, a pre njega će 31. decembra nastupiti bendovi Master Blaster, Inspektor Blaža i Kljunovi, dok će za žurku posle ponoći biti zadužen DJ Niggor.

Dan kasnije, za proslavu reprize na Novom Beogradu, nastupiće Grupa 3, bendovi S.A.R.S. i Beogradski sindikat, kao i DJ Vanja Bursać.

NAJLUĐA NOĆ NA NBG: Otkrivamo detalje novog, NAJBOLJEG dočeka u prestonici!

Očekujemo veliki broj, kako Novobeograđana tako i Beograđana, koji će uz dobar muzički program praćen spektakularnim vatrometom ući u Novu 2017. godinu.

Sada već tradicionalna manifestacija, novobeogradska “Ulica otvorenog srca”, biće održana 1. januara, takođe, na platou ispred Merkator Centra sa početkom u 10 časova. U želji da najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima poželimo srećan i uspešan početak Nove godine organizovali smo bogat muzičko-scenski i kulturni program u trajanju od četiri sata.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.