PROSJAKU U AUTOBUSU JE ZAZVONIO PRESKUP MOBILNI: Ko je zapravo prevarantkinja iz GSP i koliko ih još ima? (FOTO)
Foto: Youtube printscreen

istinu na videlo!

PROSJAKU U AUTOBUSU JE ZAZVONIO PRESKUP MOBILNI: Ko je zapravo prevarantkinja iz GSP i koliko ih još ima? (FOTO)

Čitaoci potvrdili pisanje Espresa da je prosjakinja o kojoj bruji zemlja lažna. Prenosimo i druge "šeme" koje koriste ostali prosjaci u Beogradu
Objavljeno: 11:53h

Nakon što je naša novinarka upoznala Srbiju da je žena oko koje se digla medijska halabuka, kada joj je plemeniti Rade poklonio patike u gradskom autobusu, prevarantkinja, javili su se brojni čitaoci koji su potvrdili pisanje Espresa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zgranuta sam. Blago rečeno. Žena koja radi u kiosku mi objašnjava da je devojka prevarant, da ordinira po centru, ali i da redovno pije pivo, i kupuje pljuge, i to ne bilo kakvu krdžu!

Prvo je nosila sliku nekog deteta. Na plakatu iznad slike pisalo je da je dete bolesno, da joj treba novac za lečenje. Posle mesec dana vidim je sa ogromnim stomakom, koji do skoro, jel'te, nije imala.

IZA PRIČE KOJA JE POTRESLA SRBIJU STOJI PREVARA? Ženi kojoj je plemeniti momak poklonio patike NE BIH DALA NI DINARA!

foto: Espreso printscreen

Dva meseca kasnije - tog ogromnog stomaka nema. Onda na red dolaze zavoji po rukama. Jedino što se ne menja je - tužna faca i repertoar - objavljeno je u tekstu koji je juče "probudio" Srbiju.

A onda su naši čitaoci potvrdili celu priču - krenuli su komentari koji su i nas iznenadili i zbog kojih smo shvatili kako je lažno prosjačenje pravi biznis u Srbiji:

foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso

No, otkrivene su i druge "šeme" prosjaka, a ovo su neke od njih:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.