Noćas dve osobe lakše povređene u Maršala Tolbuhina!
Foto: Dragan Kadić

izveštaj iz Hitne pomoći

Noćas dve osobe lakše povređene u Maršala Tolbuhina!

Noćas je zabeleženo ukupno 108 intervencija Hitne pomoći od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici s bolom u grudima, ali i psihijatrijski i osobe obolele od maligniteta
Objavljeno: 07:35h

U Beogradu su protekle noći dve osobe lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici Maršala Tolbuhina, a na javnom mestu bilo je i povreda i alkoholisanih, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ta saobraćajna nezgoda se dogodila u 20.53 sati, pri čemu je povređen 56-godišnji muškarac i 23-godišnja ženska osoba, koji su potom prevezeni na VMA.

Hitna pomoć je intervenisala i u 22.25 sati u Bulevaru JNA kod broja 8 u Jajincima, nakon što je pozivalac javio da je tamo prevrnut automobil, ali ekipa na licu mesta nije nikog zatekla.

- Noćas je zabeleženo ukupno 108 intervencija Hitne pomoći od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici s bolom u grudima, ali i psihijatrijski i osobe obolele od maligniteta - navela je Macura.

Kako je dodala, juče je Hitna pomoć imala veliki broj intervencija - 156 ukupno, od kojih 51 na javnom mestu, a dogodio se i jedan pad sa skele.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.