BAHATE GAZDARICE SA TOŠINOG BUNARA: Radnik im dao otkaz, one ga otele i maltretirale, OBE UHAPŠENE! (FOTO)
Foto: Facebook, Snezana Glusica Nikolic

Detalji jučerašnje drame u BG!

BAHATE GAZDARICE SA TOŠINOG BUNARA: Radnik im dao otkaz, one ga otele i maltretirale, OBE UHAPŠENE! (FOTO)

Snežana Nikolić (47) sa ćerkom Anjom (21) uz pomoć još dvojice mladića radnika Ratka Radovića (32) na silu ugurala u automobil i odvezla. Svi su juče uhapšeni i određen im je pritvor od 48 sati,
Objavljeno: 13:30h

Prava filmska scena odigrala se juče u auto-perionici u Kumodraškoj ulici, kada je Snežana Nikolić (47) sa ćerkom Anjom (21) uz pomoć još dvojice mladića radnika Ratka Radovića (32) na silu ugurala u automobil i odvezla. Svi su juče uhapšeni i određen im je pritvor od 48 sati, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Majka i ćerka, inače vlasnice druge auto-perionice na Tošinom bunaru su u društvu ćerkinih drugova u dva automobila došle do objekta u Kumodraškoj, gde Radović sada radi i počeli verbalno i fizički da ga maltretiraju. Radović je, kako saznaje ovaj list, kod njih dao otkaz nekoliko dana ranije.

GOTOVA FILMSKA POTERA: Uhapšene 4 osobe zbog otmice radnika u Kumodraškoj!

Policija je brzo reagovala, dala se u poteru za automobilima i Ratka pronašla na svom starom radnom mestu, u perionici na Tošinom bunaru. Majka, ćerka i ćerkini drugovi su uhapšeni, a dolasku patrole je, kako pričaju radnici okolnih radnji, prethodila prava drama.

foto: Facebook, Snezana Glusica Nikolic

- Videli smo dva automobila kako ulaze u perionicu. U “BMW-u” su bile majka, ćerka, dok momka nismo videli od zatamnjenih stakala, a u “puntu” dvojica mladića od oko 20 godina, ćerkini prijatelji. Ušli su u perionicu i zatvorili vrata - pričaju radnici iz okolnih radnji.

Kako se ispostavilo, Ratko je radio u perionici Nikolićeve i živeo u stanu iznad nje, koji je sada pretvoren u kafić. Od očevidaca smo saznali i da odnos između zaposlenog i njegove "gazdarice" nikada nije bio harmoničan.

- Ratko je stari i blizak prijatelj Snežane i Anje. Živeo je kod njih, radio za smeštaj i neke sitne pare ali nekoliko puta je, nakon svađa odlazio i vraćao se. Sigurno je kod njih proveo jedno dve godine - rekao je jedan od zaposlenih u obližnjoj mehaničarskoj radnji.

On je dodao i da su, tokom jučerašnjeg incidenta u prvi mah pomislili da je došlo do svađe majke i ćerke, što takođe nije redak slučaj u ovom porodičnom objektu.

foto: Facebook, Anja Nikolić

- Čuli smo kako "lupaju i deru se svi uglas". Prvo smo pomislili da se međusobno raspravljaju. Tek kada je došla policija i izvela nepoznatog momka, shvatili smo o čemu se radi - rekao je radnik.

Ostali su objasnili da Ratko nije jedini koji je sa "gazdaricama" imao problema.

- Svi zaposleni imaju probleme sa njih dve, verovatno zbog njihove preke naravi - dodaju zaposleni u okolnim objektima.

foto: Facebook, Anja Nikolić

Vlasnici perionice u Kumodraškoj potvrdili su za “Blic” da je Ratko kod njih počeo da radi pre samo nekoliko dana, i da im se činio kao dobar dečko.

- Rekao nam je da beži od njih dve, da ne želi nikad da ih vidi - objasnila je vlasnica lokala u Kumodraškoj.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.