PUNE RUKE POSLA ZA LEKARE: Izboden mladić na NBG, tri saobraćajne nesreće!
Foto: Nebojša Mandić

izveštaj iz Hitne pomoći

PUNE RUKE POSLA ZA LEKARE: Izboden mladić na NBG, tri saobraćajne nesreće!

U ulici Jurija Gagarina oko 22 časa, lakše je povređen mladić (25), koji je, kako je navela Macura, sa više ubodnih rana hladnim oružjem prebačen u Kliničko-bolnički centar "Zemun"
Objavljeno: 07:42h

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 06.38 časova jutros na Pančevačkom putu, kod stajališta autobusa 108, lakše povređen mladić (23).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! On je sa istegnućem vrata prevezen u Urgentni centar. U ulici Jurija Gagarina oko 22 časa, lakše je povređen mladić (25), koji je, kako je navela Macura, sa više ubodnih rana hladnim oružjem prebačen u Kliničko-bolnički centar "Zemun". U 19.13 časova dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan. Tokom noći, pomoć su najviše tražili astmatičari, a Hitna pomoć intervenisala je 114 puta, od čega 26 na javnom mestu. U toku jučerašnjeg dana, bilo je tri saobraćajne nesreće i jedna povreda nožem, a bilo je 143 intervencije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.