BEOGRAĐANI, JESTE LI DOBRO? Izmislili parking i zatvorili prilaz, IMA LI NEKOG DA KAZNI OVO? (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

KATASTROFA

BEOGRAĐANI, JESTE LI DOBRO? Izmislili parking i zatvorili prilaz, IMA LI NEKOG DA KAZNI OVO? (FOTO)

Bizarna slika sa Novog Beograda od jutros kruži društvenim mrežama. Vozači se našli u bezizlaznoj situaciji, ali bukvalno

Objavljeno:

Bizarna slika sa Novog Beograda od jutros kruži društvenim mrežama. Vozači se našli u bezizlaznoj situaciji, ali bukvalno.

Naime, na trotoaru pored parkinga obeležena su nova parking mesta, a automobili koje su vozači ostavili tu potpuno su zagradili one na parkingu i praktično nema načina da odatle izađu, s obzirom na to da je sa druge strane zelena površina.

Da li je u pitanju bahatost vozača ili loš plan za povećanje broja parking mesta, što u prestonici postaje neophodno, ne znamo, ali situacija u kojoj su se pojedini vozači našli jutros kada su napustili svoje kuće je u najmanju ruku neobična.

Problema su imali i pešaci čiji jedini bezbedan prostor i jeste upravo trotoar koga su kompletno zauzeli automobili, pa su bili prinuđeni da se kreću kolovozom što, složićete se, nije nimalo bezbedno.

Korisnici društvenih mreža zajednički su pokušavali da pronađu rešenje za zarobljene vozače, ali uglavnom bezuspešno.

S obzirom na to da se na slici jasno vidi da su u pitanju obeležena parking mesta, pauk neće rešiti baš ništa, a kako se vidi na "Google Street View" aplikaciji ni izlaza sa druge strane nema. Tako pored onih radikalnijih predloga koji nikome neće dobro doneti, nisu uspeli da pomognu ljudima čiji su se automobili našli na parkingu. A da li su se i kako oni snašli ostaje da saznamo.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.