PUNO POSLA ZA DOKTORE: Požar u krugu fabrike Zmaj,  žena prevezena na VMA!
Foto: Ilustracija, Dragana Udovičić

izveštaj iz Hitne pomoći

PUNO POSLA ZA DOKTORE: Požar u krugu fabrike Zmaj, žena prevezena na VMA!

Hitna pomoć je noćas imala 105 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i osobe sa bolom u grudima
Objavljeno: 08:24h

U krugu fabrike "Zmaj" jutros je izbio požar, a 62-godišnja ženska osoba intoksicirana dimom prevezena je na VMA, rekla je portparolka Hitne pomoći.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Požar je izbio u 04.05 sati na adresi Kolonija B Zmaj 15, a Hitna pomoć je intervenisala nakon što je policija javila da je izbio požar.

Hitna pomoć je noćas primila poziv samo zbog jedne saobraćajne nezgode, u 23.05 sati u Ulici Jurija Gagarina kod "Mekdonaldsa", kada je automobil udario u ogradu, ali tom prilikom niko nije povređen. Hitna pomoć je noćas imala 105 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i osobe sa bolom u grudima. Kod srčanih bolesnika noćas je došlo do blagog smirenja nakon pogoršanja prethodnog dana i noći, rekla je Macura. Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 140 intervencija Hitne pomoći od kojih 35 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda sa lakšim povredama.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.