Najavljen "Dan otvorenih vrata" JKP "Gradska čistoća"! Najmlađe posetice čeka iznenađenje
Ilustracija, Foto: Profimedia

dan otvorenih vrata

Najavljen "Dan otvorenih vrata" JKP "Gradska čistoća"! Najmlađe posetice čeka iznenađenje

Mlađi su oni na kojima svet ostaje, a ekološki bonton je nešto što se stiče i gradi od malih nogu i zato su naše edukativne akcije najčešće usmerene na najmlađe, jer njih vidimo kao najveći potencijal promene društva po pitanju ekološke osvešćenosti

Objavljeno:

JKP „Gradska čistoća“ organizuje u nedelju 10. oktobra „Dan otvorenih vrata“ od 10 časova na adresi direkcije preduzeća u ulici Mije Kovačevića broj 4.

Najmlađi posetice moći će da nauče šta je to reciklaža, kako se pravilno odlaže otpada, da upoznaju ljude koji brinu o čistoći prestonice i na kraju se, u obezbeđenom krugu preduzeća, provozaju omiljenim smećarcima.

"Smatramo da je od velike važnosti uključiti najmlađe sugrađane u proces razvoja reciklaže i podizanja svesti društva o značaju očuvanja životne sredini. Mlađi su oni na kojima svet ostaje, a ekološki bonton je nešto što se stiče i gradi od malih nogu i zato su naše edukativne akcije najčešće usmerene na najmlađe, jer njih vidimo kao najveći potencijal promene društva po pitanju ekološke osvešćenosti. Znamo da im je ova akcija omiljena, jer imaju priliku da se provozaju u vozilima koje viđaju svakoga dana i koja obožavaju i zato sa zadovoljstvom i organizujemo ovakve akcije. Unapred smo se osigurali i obezbedili prostor za održavanje radionice i predstave kako nam moguća kiša ne bi pokvarila druženje i zabavu, tako da pozivam Beograđane da dovedu svoje mališane i ispune im želju da se provozaju u nekom od naših vozila", rekao je direktor JKP „Gradska čistoća Marko Popadić.

Bonus video:

16:21

VECERNJI DNEVNIK 07.10.2021

(Espreso / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.