BIZARNA SRBIJA: Dečak (14) hteo da siluje ženu u žbunu na Čukarici usred dana, pa joj oteo 60 dinara!
Foto: Drgan Kadić

UHAPŠEN tinejdžer manijak

BIZARNA SRBIJA: Dečak (14) hteo da siluje ženu u žbunu na Čukarici usred dana, pa joj oteo 60 dinara!

- On se krio u obližnjem žbunju gde je čekao žrtvu. Da zlo bude još veće, u trenutku kada je naišla žena, niko sem nje nije prolazio ulicom koja je inače jako prometna. Uspeo je da je uvuče u žbunje gde je pokušao da je siluje - objašnjava izvor iz policije
Objavljeno:

Maloletnik S. R. (14) iz Beograda pokušao je da siluje Jasnu N. (49) u žbunju u ulici Maršala Tolbuhina u beogradskom naselju Čukarica, objavio je „Alo"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada nije uspeo u svojoj nameri, nesrećnoj ženi uzeo je novčanik, u kojem je bilo 60 dinara, i pobegao.

Dečak je uhapšen nekoliko sati kasnije i pušten nakon saslušanja kod tužioca u Višem sudu u Beogradu sa dve krivične prijave - za pokušaj silovanja i za krađu.

Kako ovaj list saznaje, maloletnik je nesrećnu ženu napao u po bela dana, oko 11 sati.

- Po svemu sudeći, on se krio u obližnjem žbunju gde je čekao žrtvu. Da zlo bude još veće, u trenutku kada je naišla žena, niko sem nje nije prolazio ulicom koja je inače jako prometna. Uspeo je da je uvuče u žbunje gde je pokušao da je siluje - objašnjava sagovornik blizak tom slučaju.

U stanju šoka Jasna je inspektorima ispričala da ni sama ne zna odakle joj snaga da se suprotstavi silovatelju, ali je na kraju izašla kao pobednik. On ju je tukao rukama i nogama po celom telu, a ona se branila. Nakon što je shvatio da ne može da je siluje, dečak je uzeo njen mobilni telefon i novčanik, u kojem je bilo svega 60 dinara.

- Nakon što je pretučena i opljačkana, nesrećna žena je pozvala policiju. Na mesto incidenta stigli su i lekari Hitne pomoći, koji su joj konstatovali lake telesne povrede. Jasna je zatim upućena u policijsku stanicu gde je saslušana, ali i dala opis momka koji ju je napostvovao. Brzom akcijom policija je uhapsila napadača - dodaje izvor iz policije.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.