Noć u Beogradu: Izboden mladić u Resniku, sedam povređenih u šest udesa!
Foto: Nebojša Mandić

Puno posla za lekare

Noć u Beogradu: Izboden mladić u Resniku, sedam povređenih u šest udesa!

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je posle 2.00 časa u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu ka Šidu posle Dobanovaca teže povrede zadobio muškarac (50)
Objavljeno: 09:05h

Jedna osoba ubodena je nožem, dok je u šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u Beogradu povređeno sedam osoba od kojih jedna teže.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je posle 2.00 časa u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu ka Šidu posle Dobanovaca teže povrede zadobio muškarac (50).

Ona je rekla da je u Ulici gospodara Vučića u udesu koji se dogodio nešto posle ponoći povređen muškarac (36). U 20.09 na kružnom toku kod Opštine Novi Beograd lakše povrede grudnog koša zadobio je muškarac (31), dok su u udesu koji se dogodio oko 19.49 na autoputu u blizini Franše d' Eperea povređene dve žene. "U saobraćajnoj nezgodi u 19.36 u Zaplanjskoj ulici povređena je žena (23), a 19.14 na kružnom toku u ulici Neznanog junaka lakše je povređen pešak", navela je ona. Macura je rekla da je u beogradskom naselju Resnik muškarac (27) zadobio plitak ubod nožem. Ona je rekla da je Hitna pomoć intervenisala 132 puta i da je od toga broja 21 intervencija bila na jednom mestu. "Od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani bolesnici i astmatičari", navela je Macura.

(Espreso.co.rs / Beta )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.