DALA SAM BEBU DILERIMA, NE ZNAM KAKO JE UMRLA:  Ovako zvuči odbrana Beograđanke koja je optužena za ubistvo svoje bebe!
Foto: facebook/tanja lakić

Suđenje za ubistvo ćerkice

DALA SAM BEBU DILERIMA, NE ZNAM KAKO JE UMRLA: Ovako zvuči odbrana Beograđanke koja je optužena za ubistvo svoje bebe!

- Sve je na početku bilo divno. Problemi su počeli već kada se dete rodilo. Anja je imala metadonsku krizu odmah po rođenju, jer sam ja od kad sam saznala da sam trudna prešla na metadon (lek za skidanje sa narkotika) - ispričala je Lakićeva
Objavljeno: 10:17h

Tanja Lakić Mahud (37), optužena za ubistvo svoje ćerkice, juče je govorila o mužu i narkoticima, a smrti deteta se, kako je navela, ne seća, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lakićevoj je u Višem sudu počelo suđenje za teško ubistvo osmomesečne Anje metadonom, čije je beživotno telo nađeno u najlon-kesi, pored kante za smeće 30. septembra prošle godine, na terasi stana u Južnom bulevaru u Beogradu.

Ona je juče iznoseći odbranu više govorila o mužu.

- Sve je na početku bilo divno. Problemi su počeli već kada se dete rodilo. Anja je imala metadonsku krizu odmah po rođenju, jer sam ja od kad sam saznala da sam trudna prešla na metadon (lek za skidanje sa narkotika) - ispričala je Lakićeva.

Navela je da ju je suprug vređao, govorio joj da je debela, pa je počela nezdravo da se hrani, a dete koje je dojila gubilo je na težini zbog toga.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.