Besana noć u Beogradu: Sedam udesa, 14 povređenih, uboden nožem u leđa!
Foto: Nebojša Mandić

lUDO I NEZABORAVNO

Besana noć u Beogradu: Sedam udesa, 14 povređenih, uboden nožem u leđa!

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je osam osoba lakše povređeno u udesu koji se dogodio jedan čas nakon ponoći na Smederevskom putu
Objavljeno: 08:15h

U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povređeno 14 osoba, dok je u Zemunu jedna osoba ranjena nožem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je osam osoba lakše povređeno u udesu koji se dogodio jedan čas nakon ponoći na Smederevskom putu.

- U saobraćajnoj nezgodi u 00.59 na raskrsnici ulica Alekse Nenadovića i Njegoševe lakše povrede je zadobio jedan muškarac. U 22.28 u Borskoj ulici, takođe je povređen muškarac (28) - navela je Macura. Ona je doda da je u saobraćajnoj nezgodi na novom Obrenovačkom drumu, u smeru ka Ostružnici povređen muškarac, dok je na Mirijevskom vencu lakše povređen pešak, a u udesu u 22.24 na Pančevačkom putu lakše je povređena žena (44). Sinoć oko 19.27 u saobraćajnoj nezgodi u Učiteljskoj ulici povređeno je dete od 10 godina, a nešto pre 19.00 časova u Zemunu nožem je povređen muškarac kome je konstatovan "manji broj plitkih uboda u donjem delu leđa", rekla je Macura. Prema njenim rečima Hitna pomoć tokom noći i jutra intervenisala 104 puta i od tog broja 24 intervencija bilo je na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertenzičari.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.