PREMLATILI GA ZBOG DEVOJKE: Uhapšeni napadači na tinejdžera ispred škole na Voždovcu!
Foto: Profimedia

vRŠNJAČKO NASILJE

PREMLATILI GA ZBOG DEVOJKE: Uhapšeni napadači na tinejdžera ispred škole na Voždovcu!

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje, protiv devetnaestogodišnjeg muškarca i jednog maloletnog lica, po nalogu nadležnih tužilaštava biće podneta krivična prijava u rednovnom postupku
Objavljeno: 14:26h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsili su dve osobe osumnjičene da su u Školi za negu lepote u beogradskom naselju Voždovac nasilničkim ponašanjem povredili maloletnog učenika te škole.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje, protiv devetnaestogodišnjeg muškarca i jednog maloletnog lica, po nalogu nadležnih tužilaštava biće podneta krivična prijava u rednovnom postupku.

Podsetimo, fizički obračun između dva učenika dogodio se 7. oktobra, u kojem je jedan sedamnaestogodišnjak zadobio povrede glave, zbog čega je intervenisala Hitna pomoć.

Došlo je nekoliko momaka i izvukli su dežurnog učenika iz škole, jer su načuli glasine da on ima nešto sa devojkom jednog od napadača, takođe našom učenicom. Tom prilikom zadobio je povrede glave i prevezen je u Urgentni centar uz pratnju jednog od profesora – rekla je direktorka Škole za negu lepote Veselinka Životić.

Ministarstvo je povodom ovog incidenta saopštilo da će učiniti sve da zaštiti učenike i nastavnike ove, ali i svih drugih škola, jer je njihova bezbednost prioritet, sarađujući sa svim državnim institucijama, a pre svih, sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.