Beograđani izbombardovani bojama: Pet stotina trkača obojilo je danas Savsku promenadu! (FOTO)
Foto: Promo

spektakl u koloritu

Beograđani izbombardovani bojama: Pet stotina trkača obojilo je danas Savsku promenadu! (FOTO)

Savsku promenadu je danas tačno u podne obojilo pet stotina trkača na drugoj trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila, jednoj od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla.
Objavljeno: 20:58h

Nakon zagrevanja za koje se pobrinuo partner trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, deca uzrasta od šest do deset godina započela su, u čisto belim majicama, trku dužine petstotina metara dok su odrasli trkači trčali pet kilometara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na stazi su mnogobrojni volonteri posipali male i velike trkače najšarenijim bojama.

foto: Promo

Ofarbani od glave do pete trkači koji su uspešno završili trku dobili su medalje a oni najbrži vredne nagrade koje su pripremile kompanije Nike, Tikkurila i Garmin.

foto: Promo

Najbrži takmičar u muškoj konkurenciji Miloš Milosavljević završio je trku za petnest minuta i sedamnest sekundi, a za njim su kroz cilj prošli drugoplasirani Marko Dačić (15:25) i trećeplasirani Jovan Živaljević (15:46). Najbrža dama, Nataša Živanović trku je istrčala za osamnest minuta i pedeset tri sekunde. Za njom su trku završile drugoplasirana Dorotea Lalović (19:39) i trećeplasirana Jagoda Šoškić (20:13). Dame su imale obezbeđen prevoz kući novim specijalno dizajniranim Nissan Juke vozilom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.