Noć u Beogradu: U tri udesa, tri osobe povređene!
Foto: Nebojša Mandić

Relativno mirno

Noć u Beogradu: U tri udesa, tri osobe povređene!

U 22.53 na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije dogodio se udes u kojem je povređen motociklista koji je potom prevežen u Urgentni centar
Objavljeno: 07:45h

U Beogradu su se tokom noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene tri osobe, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U 22.53 na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije dogodio se udes u kojem je povređen motociklista koji je potom prevežen u Urgentni centar.

Na autoputu u smeru ka Nišu u 22.45 dogodio se udes u kojoj je lakše povređena muška osoba kojoj je zbrinuta u KBC Bežanijska kosa.

U saobraćajnoj nesreći na Bežanijskoj kosi u ulici Partizanske avijacije u 20.30 povređena je jedna osoba starosti oko 22 godine, koja je takođe prevežena u KBC Bežanijska kosa.

Hitna pomoć je tokom noći imala 102 intervencije od čega 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i osobe sa malignitetom, rekla je Macura.

U Beogradu se juče dogodilo osam saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 141 put, od čega 50 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.