Klikom miša možete da saznate sve o katastarskim parcelama!
Foto: Dado Đilas

sve će biti lakše

Klikom miša možete da saznate sve o katastarskim parcelama!

- Sada svaki građanin može da vidi šta je planirano na njegovoj katastarskoj parceli, odnosno koje su mogućnosti izgradnje na svakoj pojedinačnoj katastarskoj parceli - rekao je gradski menadžer, Goran Vesić
Objavljeno:

Plan generalne regulacije za grad Beograd postavljen je u okviru GIS aplikacije na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i time je postao dostupan svim korisnicima, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sada svaki građanin može da vidi šta je planirano na njegovoj katastarskoj parceli, odnosno koje su mogućnosti izgradnje na svakoj pojedinačnoj katastarskoj parceli. Sve se to sada može dobiti sa nekoliko klikova u okviru aplikacije, a podsetiću da je za to ranije bilo potrebno ići u institucije grada ili opštine kako bi se obavio uvid u plan - rekao je Vesić.

Kad može sin od direktorke, možete i vi: Mladenci, pozirajte u najlepšem muzeju Beograda! (FOTO)

foto: FoNet

On je ukazao da je time svim građanima olakšano planiranje eventualne izgradnje na zemljištu koje im pripada, a ovako pouzdana aplikacija je od svakodnevne koristi i svim lokalnim samoupravama i državnim organima.

Plan generalne regulacije postavljen je u okviru GIS aplikacije na sajtu Direkcije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.