7 stvari koje fale da bi BG bio prava metropola (VIDEO) (FOTO)
Foto: Fonet, Dado Đilas, Youtube

Nemamo metro, imamo pola

7 stvari koje fale da bi BG bio prava metropola (VIDEO) (FOTO)

Prestonica Srbije svake godine privlači sve više i više turista, stranci su oduševljeni našim glavnim gradom, ali... Uvek postoji i neko ali
Objavljeno: 14:25h

Često mi u posetu dolaze prijatelji iz inostranstva i mogu vam reći da po izrazima njihovih lica, našem gradu manjka nekih stvari.

- E gde vam je Starbaks? - Erm...šta?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Stock

Otprilike tako teku moji razgovori sa strancima. Pa sam rešila da ovim tekstom možda skrenemo pažnju onome kome treba i čije ime nećemo pominjati, kako da od Beograda napravimo metropolu!

1. Nemamo metro

Kako je moguće da u 21. veku, u gradu sa preko 2 miliona stanovnika nema metroa! Sad će mi neki zli jezici odbrusiti i reći - ima !Ide od Karađorđevog parka, preko Vuka...Alo ljudi to je voz, ne metro! I to je čak i neki spor gradski voz. Sokoćalo staro, što bi rekla moja baba.

Dakle ljudi, metro od metropola, da ne budemo samo "pola", nekako je bezveze!

foto: Youtube printscreen

2. Nemamo akva park

Pa mislim jel se šalimo mi ovde, sprdamo šta li? U gradu gde leti temperature pobesne i stignu na plus beskonačno, mi nemamo akva park! Ne, ne mislimo na bazene sa 3 i po tobogana, nego sa svim vodenim sadržajima koji mogu da nam padnu na pamet. Hoćemo park! Hoćemo park! Hoćemo park!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.