Ona je psihički bolesna devojka, zlostavljala nas je! Šta još kaže profesor o Zemunki koja je opisala seks s profanima u knjizi (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

bura ne prolazi

Ona je psihički bolesna devojka, zlostavljala nas je! Šta još kaže profesor o Zemunki koja je opisala seks s profanima u knjizi (FOTO)

Bura koju je u srpskoj javnosti izazvala Tamara Marinković, bivši đak Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu, knjigom "Trofeji", u kojoj je opisala seksualne veze učenice s profesorima, i dalje se ne stišava.
Objavljeno: 10:52h

Revoltiran njenim romanom je progovorio i njen profesor fizičkog vaspitanja Miroslav Blanuša.

- Tamara je psihički bolesna devojka! Napadala je profesore u STS Zemun, proganjala ih, pretila, upadala im u kabinete, zaustavljala ih na hodniku i govorila im da je zaljubljena u njih. Oblačila se provokativno, dekolte, uske i kratke stvari, napadno se šminkala, ma mobingovala je ljude! Svi su se žalili na nju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Prvi bih prijavio kolege da su bili s njom. Ma odveo bih ih u policiju direktno, ali to nije istina! Nastavnici imaju traume od nje. Roman je samo plod Tamarinih želja i problema koje ima - rekao je za Kurir Blanuša.

Upravo ovaj dugogodišnji sportski radnik je, u romanu Marinkovićeve, bio jedan od retkih koji je odbio tinejdžerkino udvaranje i odveo je kod psihologa.

foto: Printscreen/Instagram/tasa kiza

- Bio sam joj kao roditelj, pričao s njom bezbroj puta i pokušavao da joj pomognem. Strog sam, zabranjivao sam joj da se oblači provokativno i da beži sa časova. Imali smo korektan odnos i pokušavao da je vratim na pravi put. Udvarala se i meni, ja imam unuke, zaboga! Onog trenutka kad sam primetio njeno nenormalno i asocijalno ponašanje,odveo sam je kod psihologa i više puta su pokušavali da joj pomognu, ali uzalud.

Ovo je Zemunka koja je spavala s profanima i to opisala u knjizi! Šokiraće vas šta ona kaže na to!

- Drugog mog kolegu je bukvalno proganjala, imao je strašne probleme, morao je sam čovek da ide kod psihologa - naglašava Blanuša i dodaje:

Ovaj profesor je takođe rekao da sumnja da je roman "Trofeji" njeno delo.

- Verujem da je Tamaru Marinković zloupotrebila i njome izmanipulisala uzdavač Miroslava Petrović, koja je nekad radila u STS Zemun, i čuo sam da je bila problematična. Potpisujem vam životom da Tamara nije napisala tu knjigu, zato što ne zna da sastavi normalnu rečenicu - rekao je Blanuša.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.