Beogradski junak: O hrabrom vozaču GSP- a bruji ceo grad, a evo i zašto!
Foto: Nebojša Mandić

PUtnici, čuvajte svoje novčanike

Beogradski junak: O hrabrom vozaču GSP- a bruji ceo grad, a evo i zašto!

- Pljačke se dešavaju non-stop i zato mi ovaj razglas dobro dođe. Tri grupe džeparoša operišu na liniji 31 - kaže Živanović. Za deset godina, koliko je na ovoj liniji, dobro je proučio i izgled džeparoša, i njihove metode
Objavljeno:

Ovaj hrabri i pošteni radnik GSP "Beograd" svakog dana preko razglasa upozorava ljude da paze na tašne kada primeti da su džeparoši ušli u vozilo. Slično se desilo i juče, piše "Blic".

- Na stanici "Južni bulevar", oko 10 sati, na druga vrata ušla je grupa ljudi. Neposredno pošto je autobus krenuo sa razglasa se čulo: "Putnici kod drugih vrata, čuvajte novčanike". U autobusu je krenulo komešanje i komentari "kako je vozač car". To je trajalo sve do stanice "Franša Deperea", gde je izašlo mnogi ljudi, a posle zatvaranja vrata, ponovo se zaorilo na razglasu: "Izašli su" - prepričao nam je mladić koji je prisustvovao ovoj sceni.

Aleksandra je ekipa ovog lista pronašla baš zahvaljujući njegovom nesebičnom činu koji je postao hit dana na društvenim mrežama.

- Pljačke se dešavaju non-stop i zato mi ovaj razglas dobro dođe. Tri grupe džeparoša operišu na liniji 31 - kaže Živanović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.