Komarci pobenavili! Počela sezona krvopija, a prskanje niko ni da pomene!
Foto: Stock

dosadne napasti

Komarci pobenavili! Počela sezona krvopija, a prskanje niko ni da pomene!

- Dete mi je celo u pečatima! Bile smo u parku između 12 i 13 časova, a komarci su nas izujedali i pored najveće vrućine!
Objavljeno:

Komarci su definitivno poludeli! Sa prvim visokim temperaturama ovi insekti počeli su nemilice da napadaju Beograđane. Da iznenađenje bude još veće, ujedaju tokom čitavog dana, a ne samo predveče i noću kako smo navikli. Prase umislilo da je pas: Umesto na ražnju, završilo na povocu! (FOTO) O tome svedoči i nekoliko sugrađana koji su bili napolju u najtoplijem delu dana. - Bila sam sa decom u parku između 12 i 13 časova. Dete mi se požalilo da ga svrbi noga, a onda sam primetila da ima otoke od ujeda i na obrazu i po rukama. Iako godinama dolazimo na isto mesto, nikada se nije desilo da tokom dnevne igre u parkiću deca budu u pečatima?!, priča za Espreso Beograđanka Ana N. (36).

foto: Shutterstock

Još gore je prošla Jasmina Ž. čije je kćerka posle ujeda komarca završilo u Tiršovoj. - Pitali su me da li ju je ujela pčela ili osa jer je takva burna reakcija tipična za te insekte. Kada sam ih ubedila da je, ipak, bio komarac prepisali su nam antihistaminik, koji daju deci alergičnoj na ubod osa, priča ova Beograđanka. Na ovo niko ne ostaje ravnodušan: Sablasni prizor potopljene Valjevske Gračanice (FOTO) Problem sa komarcima imala je i Zorica N., koja kaže da joj je upropastili mirno veče. - Sedela sam sam u kafiću sa drugaricom i komarci su nas "uništili". Bez obzira što sam imala helanke i majicu sa dugim rukavima, ujedali su nas i preko odeće!

foto: Stock

Iako je sezona komaraca očigledno počela, sezona prskanja nije. Na nebu iznad Beograda do sada još nisu protutnjili avioni koji ih prskaju. Majice sa natpisom Šta će nam diploma kad je nema ni Toma zabranjene u valjevskoj školi U nekim gradovima, poput Zrenjanina, Leskovca, Kraljeva najavili su borbu protiv komaraca još u aprilu. U Beogradu, pak, niko još ne pominje zaprašivanje. Gospodo, krajnje je vreme. Inače će nam ove napasti krv popiti! (S. T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.