Policija hapsi rušitelje Savamale!
Foto: Zorana Jevtić

Istraga pri kraju

Policija hapsi rušitelje Savamale!

Dosadašnji rezultati njihovog rada pokazali su da će se najmanje tri osobe, koje su u noći između 24. i 25. aprila sa fantomkama na glavama organizovale i sprovele rušenje nešto više od 1.000 kvadrata u Hercegovačkoj ulici, naći iza rešetaka
Objavljeno: 10:25h

Najmanje tri rušitelja u Hercegovačkoj ulici, u Savamali, biće uhapšeno u najskorije vreme, saznaje „Alo!“. - Policija je svoj posao u vezi sa istragom tog slučaja privela kraju! Dosadašnji rezultati njihovog rada pokazali su da će se najmanje tri osobe, koje su u noći između 24. i 25. aprila sa fantomkama na glavama organizovale i sprovele rušenje nešto više od 1.000 kvadrata u Hercegovačkoj ulici, naći iza rešetaka - navodi odlično obavešteni izvor „Alo!“ i dodaje da će se tim činom „staviti tačka na spekulacije da su fantomi jači od države i da mogu da da sruše svaku kuću u prestonici, ali i čitavoj Srbiji“. I predsednik Vlade Aleksandar Vučić juče je reagovao na slučaj rušenja objekata u Savamali. - Brine me to što je neko pomislio da može da uzme pravdu u svoje ruke. To je problem i to ćemo da rešimo - rekao je Vučić. On je istakao da su porušeni objekti stečeni kriminalom i korupcijom, te da samo jedan od vlasnika ima 64 krivične prijave.

foto: Zorana Jevtić
- Ne bih imao šta da zamerim beogradskim vlastima da su došli u toku dana, sa papirom, i da su to počistili... Ako su to bile beogradske vlasti. Čestitao bih im na tome! Oni tamo mogu da pričaju da imaju ili nemaju ovaj ili onaj papir, ali tamo je sve stečeno kriminalom i korupcijom - istakao je premijer i dodao da porušene objekte nikom nisu ostavili „ni mama, ni tata, nego prethodni gradski čelnici na lokalu i zato oni uglavnom i ćute“. On je rekao i da je slučaj rušenja Savamale „pokazatelj koliko je Srbija napredovala i da nije dovoljno napredovala“, ali je ponovio da ne može da kaže da je to najveći problem u Srbiji. Vučić se osvrnuo i na reagovanje opozicije na rušenje u Savamali i kazao da mu je čudno da „one kojima nisu smetali ljudi sa fantomkama koji su pucali u ljude na stepeništu ‘Merkatora‘ brine ko je srušio nelegalne objekte“. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.