Kakva scena! Gradski šmeker deci objašnjava ko je Cane iz Brejkersa, klinci oduševljeno upijaju svaku reč! (FOTO)

ipak ima nade za nas

Kakva scena! Gradski šmeker deci objašnjava ko je Cane iz Brejkersa, klinci oduševljeno upijaju svaku reč! (FOTO)

Mališani predškolskog uzrasta slušaju o istoriji starog Dorćola. Na krajnje šmekerski način vodič ih je zaustavio ispred grafita posvećenog legendi srpskog rokenrola. Njihova reakcija je prajsles!
Objavljeno:

Zanimljiva scena u prestonici Srbije. Vodič i dve vaspitačice uče dečicu predškolskog uzrasta o istoriji starog Dorćola. Neverne Srpkinje: Svaki treći muškarac nije otac svog deteta?! Između ostalih znamenitosti, u turi ovo neobičnog vodiča našao se i grafit posvećen pevača Partibrejkersa Zoranu Kostiću Canetu!

Aleksandar Jovanović Cile
Prema rečima ljudi koji su videli ovu scenu, klinci su oduševljeno upijali svaku reč i slušali o pevaču popularne grupe. - Znam da će neko reći: "Lepo uče decu, sad će svi žvrljati grad!"... Samo to nije poenta ove priče. Grafiti su deo jedne kulture i mogu itekako da ulepšaju neke delove grada. - Ima ih u svim evropskim gradovima i predstavljaju duh i šmek svakog od njih. Poenta je što im neko priča drugačiju priču i usmerava na neke zaboravljene vrednosti - piše u objavi posvećenoj ovom nesvakidašnjem događaju na Fejsbuku.

Danas sam naleteo na zanimljivu scenu u Beogradu... Mališani predškolskog uzrasta, sa dve vaspitačice i vodičem, slušaju...

Posted by Marko Cvetkovic on Thursday, April 7, 2016
Komentari su krajnje pozitivni i svi se slažu da bi decu trebalo vaspitavati u ovakvom duhu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.