Ljiljana Pekić: To što je spomenik otkrio Vučić je zaslužen šamar demokratama

šta bi pisac rekao

Ljiljana Pekić: To što je spomenik otkrio Vučić je zaslužen šamar demokratama

Ona je podsetila da je DS na vlasti na Vračaru 22 godine, praktično od smrti Pekića, a da su u Srbiji bili na vlasti 12 godina, te da je bilo dovoljno vremena da se neko priseti da oda počast
Objavljeno:

- To ššto je spomenik Borislavu Pekiću otkrio lider SNS Aleksandar Vučić sam pisac bi smatrao "zasluženim šamarom demokratama" - uverena je Pekićeva supruga Ljiljana. Šta bi rekao da je živ: Spomenik Borislavu Pekiću svečano otkriva Vučić (FOTO) Na sajtu borislavpekic.com, naime, jedan od posetilaca postavio je pitanje Ljiljani Pekić šta bi pisac mislio o tome što mu spomenik otkriva Aleksandar Vučić.

- Mislim da bi rekao da je šamar koji je ovim gestom dodeljen demokratima zaslužen, odgovorila je Ljiljana Pekić. Ona je podsetila da je DS na vlasti na Vračaru 22 godine, praktično od smrti Pekića, a da su u Srbiji bili na vlasti 12 godina, te da je bilo dovoljno vremena da se neko priseti da oda počast. - On nije bio osoba koja je to očekivala, ali ja jesam - napisala je Ljiljana Pekić.
Odgovarajući na ocenu posetioca da ona danas učestvuje u promociji vlasti koja je srozala kulturu na najniži nivo i da bi pre trebalo da se ogradi, kao i pisac Filip David, Ljiljana Pekić je napisala da danas učestvuje u odavanju počasti Pekiću. - To je početak i kraj priče - kažže gospođa Pekić.
(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.