Mali, sad si se izvukao! Gradonačelnik ponovo otvara narodne kuhinje (VIDEO)

sada je rešio problem

Mali, sad si se izvukao! Gradonačelnik ponovo otvara narodne kuhinje (VIDEO)

- Notorna je laž da se ukidaju narodne kuhinje. Dokle god sam ja gradonačelnik, niko u ovom gradu, a pogotovo socijalno najugroženiji neće biti gladni! - rekao je gradonačelnik.
Objavljeno:
Poslednjih dana, ime gradonačelnika Beograda Siniše Malog ubedljivo je bilo najviše pominjano - u negativnom kontekstu. Mali, bruko jedna! Aj probaj ti da jedeš ceo dan za 168 dinara! (FOTO)
narodne kuhinje od sutra ponovo rade i niko neće biti gladan.
Notorna je laž da se ukidaju narodne kuhinje. Dokle god sam ja gradonačelnik, niko u ovom gradu, a pogotovo socijalno najugroženiji neće biti gladni! Udri po Siniši Malom: Tadićevci mu odneli hleb, mleko i paštetu i poručili - najedi se od toga! (FOTO) (VIDEO) Imamo tehničkih problema vezahnih za proceduru javnih nabavki ali zato smo danas i juče isplatili po 5.040 din po korisniku.
pitanje je da li bi se ovaj problem rešio u ovako kratkom roku da nije bilo pritisaka medija. Na pitanje da li je suma od 5.040 dinara predviđena za mesec dana, gradonačelnik je počeo da muca. Mm, da, to je za m-mesec dana
Filip Plavčić
Iako je mislio da se svojim odgovorom izvukao, pitali smo gradonačelnika da li misli da je 168 dinara dovoljno da jedan građanin bude sit jedan dan. Nikada nije dovoljno!
Filip Plavčić
Pravite problem bez problema! Velika većina tih ljudi dobija još neku vrstu pomoći. Trudimo se da našim građanima obezbedimo pristojan život mi smo ga podsetili da je informaciju o ukidanju obroka objavio Espreso, nakon što smo u Cvijićevoj naišli na besne ljude koji čekaju crkavicu koja im sleduje umesto punog tanjira u narodnoj kuhinji. Nije tačno da je narod nezadovoljan!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.