Mali, bruko jedna! Aj probaj ti da jedeš ceo dan za 168 dinara! (FOTO)

gde će vam duša

Mali, bruko jedna! Aj probaj ti da jedeš ceo dan za 168 dinara! (FOTO)

Korisnicima narodnih kuhinja u Beogradu ukinuta je hrana i sad će dobijati svega 5.000 dinara mesečno. Ima li gradonačelnik predstavu šta sve može da se kupi za te pare?
Objavljeno: 12:41h
Nema više hrane za korisnike narodnih kuhinja u Beogradu! Zašto se u Cvijićevoj ljudi guraju u redovima? Opšta tuča za koru hleba i paštetu! (FOTO)
Umesto toplog kuvanog obroka svako od njih će u ruke dobiti 5.040 dinara mesečno. vest je uzdrmala sve - kako one koji su bili korisnici kuhinja, tako i sve koji znaju kako je teško sastavi kraj s krajem
Umesto hrane korisnicima Narodne kuhinje dele 168 dinara! Na dnevnom nivou to je 168 dinara za ljude koji su ostali bez obroka!
Filip Plavčić
gradonačelnik Beograda ne zna šta može da se kupi za tu sumu, pa smo rešili da Siniši Malom otkrijemo šta može da se priušti za 168 dinara dnevno.
On je glavna stavka jer će socijalno ugrožene građane držati sitim tokom celog dana. da se namazu "na leba
Petar Lazović
U ovakvim situacijama bitno je ostati ekonomičan.
Hm, ostalo nam je 26 dinara. Šta ćemo s tolikim parama?
Petar Lazović
mleko koje košta 80 dinara postati misaona imenica, I tako smo potrošili 166 dinara na manje hranljive proizvode, jer za druge para nemamo. Novčanik je sad prazan. Tačnije, ostala su nam 2 dinara. Ali razmišljajte pozitivno, džeparoši se neće usrećiti ako vas opelješe.
Petar Lazović
Primetili ste da smo pomenuli doručak i ručak. Ne, nismo zaboravili na večeru. Za nju jednostavno nema para. Na spavanje ćemo praznog stomaka, koji će nas probuditi krčanjem kasno u noć. P. S.
Gradonačelniče, probajte i vi ovaj obrok, tek da vidite kako je on ima koji se hrane u narodnim kuhinjama. Probajte da se hranite lošim hlebom, paštetom i margarinom za kolače. I da na počinak odete gladni. ESPRESO TVITER: Poznati čitaju tvitove o sebi: Siniša Mali o 24 stana, bugarskim sponzorušama, njivama i kuhinjama (VIDEO) I prijatno vam bilo!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.