PODELJENE KARTICE: Besplatno plivanje i rekreacija za stanovnike Savskog venca
Vujović je rekla da se ova akcija sprovodi drugu godinu zaredom, Foto: Beta

akcija

PODELJENE KARTICE: Besplatno plivanje i rekreacija za stanovnike Savskog venca

Stanovnici opštine Savski venac moći će bez novčane nadoknade da plivaju na Tašmajdanu i vežbaju na Starom DIF-u

Objavljeno:

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović dodelila je danas 250 kartica za besplatno plivanje i 50 kartica za besplatnu rekreaciju stanovnicima te opštine.

Ova akcija sprovodi se drugu godinu zaredom, navela je Vujović i dodala da su besplatni termini za plivanje namenjeni svima, dok su kartice za besplatnu rekreaciju za žene od 20 do 60 godina.

Stanovnici opštine Savski venac moći će bez novčane nadoknade da plivaju na Tašmajdanu i vežbaju na Starom DIF-u.

- Opština vodi odgovornu socijalnu politiku kada su sve kategorije stanovništva u pitanju, a naročito kada su u pitanju najstariji. Podizanje svesti o sportu i značaju fizičke aktivnosti je nešto na čemu intezivno radimo", rekla je Vujović.

Direktor sportsko-rekreativnog centra "Tašmajdan" Milan Novović rekao je da ovu akciju vech sprovodi opština Palilua, te da mu je drago što se opština Savski venac priključuje i na taj način prepoznaju potrebu da se oduži najstarijim sugrađanima.

Direktor Gradskog centra za fizičku kulturu "Stari DIF" Nebojša Stojanović podvukao je značaj vežbanja i podsetio da se na DIF-u sprovode različiti besplatni programi, kao i da korisnici senior kartica imaju 20 odsto popusta na programe tog centra.

Sportsko-rekreativni centar Tašmajdan, kao i Gradski centar za fizičku kulturu "Stari DIF" uključeni su u projekat senior kartica.

Bonus video:

Anita Mitić, intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.